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  • Source: Foods. Unidade: FZEA

    Subjects: MANDIOCA, AMIDO, NANOPARTÍCULAS, ULTRASSOM, ESTABILIZANTES, EMULSIFICANTES

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    • ABNT

      RAMOS, Giselle Vallim Corrêa et al. Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers. Foods, v. 13, n. 2, p. 1-17, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods13020327. Acesso em: 30 abr. 2024.
    • APA

      Ramos, G. V. C., Rabelo, M. E. A., Pinho, S. C. de, Valencia, G. A., Sobral, P. J. do A., & Moraes, I. C. F. (2024). Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers. Foods, 13( 2), 1-17. doi:10.3390/foods13020327
    • NLM

      Ramos GVC, Rabelo MEA, Pinho SC de, Valencia GA, Sobral PJ do A, Moraes ICF. Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers [Internet]. Foods. 2024 ; 13( 2): 1-17.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods13020327
    • Vancouver

      Ramos GVC, Rabelo MEA, Pinho SC de, Valencia GA, Sobral PJ do A, Moraes ICF. Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers [Internet]. Foods. 2024 ; 13( 2): 1-17.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods13020327
  • Unidade: FZEA

    Subjects: GELATINA, COLÁGENO, NANOPARTÍCULAS, FILMES COMESTÍVEIS, BIOPOLÍMEROS

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    • ABNT

      VALENCIA, Germán Ayala. Propriedades físicas de filmes à base de biopolímeros reforçados com laponita. 2017. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2017. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-31072017-094541/. Acesso em: 30 abr. 2024.
    • APA

      Valencia, G. A. (2017). Propriedades físicas de filmes à base de biopolímeros reforçados com laponita (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-31072017-094541/
    • NLM

      Valencia GA. Propriedades físicas de filmes à base de biopolímeros reforçados com laponita [Internet]. 2017 ;[citado 2024 abr. 30 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-31072017-094541/
    • Vancouver

      Valencia GA. Propriedades físicas de filmes à base de biopolímeros reforçados com laponita [Internet]. 2017 ;[citado 2024 abr. 30 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-31072017-094541/
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, MANDIOCA, REOLOGIA (CARACTERÍSTICAS)

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    • ABNT

      VALENCIA, Germán Ayala et al. Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: viscoelastic and rheological characterization. Journal of Food Engineering, v. 166, p. 174-181, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.06.006. Acesso em: 30 abr. 2024.
    • APA

      Valencia, G. A., Moraes, I. C. F., Hilliou, L. H. G., Lourenço, R. V., & Sobral, P. J. do A. (2015). Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: viscoelastic and rheological characterization. Journal of Food Engineering, 166, 174-181. doi:10.1016/j.jfoodeng.2015.06.006
    • NLM

      Valencia GA, Moraes ICF, Hilliou LHG, Lourenço RV, Sobral PJ do A. Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: viscoelastic and rheological characterization [Internet]. Journal of Food Engineering. 2015 ; 166 174-181.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.06.006
    • Vancouver

      Valencia GA, Moraes ICF, Hilliou LHG, Lourenço RV, Sobral PJ do A. Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: viscoelastic and rheological characterization [Internet]. Journal of Food Engineering. 2015 ; 166 174-181.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.06.006
  • Unidade: FZEA

    Subjects: QUITOSANA, NANOPARTÍCULAS, PERÓXIDO DE HIDROGÊNIO, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      VALENCIA, Germán Ayala. Transporte eletrônico em biofilmes nanoestruturados para biossensores a base de enzimas. 2013. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2013. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-10072013-095546/. Acesso em: 30 abr. 2024.
    • APA

      Valencia, G. A. (2013). Transporte eletrônico em biofilmes nanoestruturados para biossensores a base de enzimas (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-10072013-095546/
    • NLM

      Valencia GA. Transporte eletrônico em biofilmes nanoestruturados para biossensores a base de enzimas [Internet]. 2013 ;[citado 2024 abr. 30 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-10072013-095546/
    • Vancouver

      Valencia GA. Transporte eletrônico em biofilmes nanoestruturados para biossensores a base de enzimas [Internet]. 2013 ;[citado 2024 abr. 30 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-10072013-095546/
  • Source: Starch/Stärke. Unidade: FZEA

    Subjects: SÍNTESE ORGÂNICA, AGENTES ANTIMICROBIANOS, NANOPARTÍCULAS, PRATA, STAPHYLOCOCCUS

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    • ABNT

      VALENCIA, Germán Ayala et al. Synthesis and characterization of silver nanoparticles using water-soluble starch and its antibacterial activity on Staphylococcus aureus. Starch/Stärke, v. 65, n. 11-12, p. 931-937, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/star.201200252. Acesso em: 30 abr. 2024.
    • APA

      Valencia, G. A., Vercik, L. C. de O., Ferrari, R., & Vercik, A. (2013). Synthesis and characterization of silver nanoparticles using water-soluble starch and its antibacterial activity on Staphylococcus aureus. Starch/Stärke, 65( 11-12), 931-937. doi:10.1002/star.201200252
    • NLM

      Valencia GA, Vercik LC de O, Ferrari R, Vercik A. Synthesis and characterization of silver nanoparticles using water-soluble starch and its antibacterial activity on Staphylococcus aureus [Internet]. Starch/Stärke. 2013 ; 65( 11-12): 931-937.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1002/star.201200252
    • Vancouver

      Valencia GA, Vercik LC de O, Ferrari R, Vercik A. Synthesis and characterization of silver nanoparticles using water-soluble starch and its antibacterial activity on Staphylococcus aureus [Internet]. Starch/Stärke. 2013 ; 65( 11-12): 931-937.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1002/star.201200252

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